Rondom het bezoek aan Cazaux

Het hoofdoel van dit weekend was natuurlijk de spottersdag voorafgaand aan de opendag op Cazaux.

Maar goed als je vanuit Enschede naar zuid west Frankrijk rijdt passeer je een heleboel velden. Als je dan met 5 spotters in een auto zit dan ontkom je er niet aan om een paar van deze velden mee te pikken.

De eerste stop was op Brussel hier was net een top geweest en we hadden gehoopt dat er nog wat kisten stonden maar helaas op het moment dat wij op brussel waren was alles al weer weg....niet getreurd na het weekend zouden we weer terug komen.

Volgend doel was Le Bourget hier zou de 2 jaarlijkse aero salon maandag van start gaan en dat levert natuurlijk veel bezoekers op. Foto's konden niet worden gemaakt gezien het feit dat wij hier om 02.00uur aanwezig waren.

Na even alle kanten van het veld te hebben bekeken moesten we snel door want om 09.00uur moesten we op Cazaux zijn. Na de perfecte spottersdag op Cazaux hebben we 's avonds een hotel gezocht bij Bordeaux, op het laatsgenoemde veld hadden we nog een bezoekje bij de securite civile.

 

Voor de nummertjes klik hier

Op zondag zijn we naar Romorantin gereden waar de Franse zweefvlieg kampioenschappen plaats vonden. Hier hebben we ter plekke ook nog een bezoek geregeld.Het volgende doel was opnieuw de aero salon op Le Bourget maar als je langs dan langs Orleans en Chateaudun komt moet je wel even stoppen.

Zondag avond hadden we een hotelletje ter hoogte van Creil dit ligt al dicht bij Belgie waar we voor maandag een bezoek aan Florennes in gedachten hadden.Op de terug weg zouden we dan nog even op Brussel gaan kijken om vervolgens maandagavond moe maar voldaan weer thuis te komen.

voor alle foto's klik hier of op de foto